Logo

Grønsagslasagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagslasagne

Grønsagslasagne med revet mozzarellaost og en masse skønne grønsager. Mindst lige så lækker som den traditionelle lasagne. Se opskriften her


#

4 porrer
6 mellemstore gulerødder
2 pastinakker eller persillerod
3 stilke bladselleri
2 spsk olie
2 tsk timian
5 spsk hvedemel
8 dl bouillon
4 dl sødmælk
3 spsk tomatpuré
salt og peber
200 g lasagneplader (forkogte)
100 g revet mozzarellaost

grøn krydderurt til pynt
*


Rens grønsagerne.
Skær porrer, gulerødder, pastinakker og bladselleri i skiver.
Varm olivenolien i en gryde og svits grønsagerne sammen med timian i
ca. 5 min.
Drys hvedemel over og rør godt rundt.
Tilsæt bouillon og mælk og kog grønsagssaucen et par minutter.
Tilsæt tomatpuré, kog yderligere et par minutter og smag til med salt
og peber.
Læg lagvist lasagneplader og grønsagssauce i et smurt ovnfast fad.
Slut med grønsager og drys med revet ost.
Bag lasagnen ved 200 °C i ca. 30-40 min

Afslut med grøn krydderurt til pynt.




Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.153 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?