Logo

Grønsagsret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ løg
100 g gulerødder
½ spsk olie Soya/majs
5 cm. agurk
1 stk tomat ¼ blomkål (lille )
¼ tsk salt
1 drys peber
Hakket persille

Hak løget groft.
Skræl guleroden og skær den i terninger.
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger.
Varm olien op og svits de resterende grønsager heri.
Skru ned og lad det småkoge under låg ca. 10 minutter.
Skær agurken i kvarte skiver og del tomaten i både.
Blomkålen deles i små buketter.
Kom agurk, tomat og blomkål i gryden og kog videre i ca. 5 min.
Drysses med hakket persille ved anretningen.
Spises evt. med flûtes eller franskbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her