Logo

Gratineret fiskefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gratineret fiskefilet


Som sædvanlig, prøver vi at bibringe jer lidt kogekunst. Indrømmet, det er svært at forny sig, men vi prøver dog at variere fra dag til dag. Denne gang er det fiskedag hjemme hos jer, I skulle prøve.

Tilberedes på ca. 40 min - 4 pers.


# Råvarer til Gratineret fiskefilet:

500 g fiskefileter

salt

citron

1½ dl klippede krydderurter gerne blandede

1 dl fiskesuppe (terning)

hvidvin

1 dl piskefløde

reven ost

rasp

fedtstof til fadet


* Tilberedning

Nu drysser du fisken med salt og nogle dråber citron.

Herefter fordeler du krydderurterne på fileterne og ruller dem sammen.

Læg dem i et smurt ovnfast fad.

Hæld suppe og lidt hvidvin over.

Dæk fadet med låg eller folie, og lad fisken koge mør i ovnen i 15-20 min ved 200 °C.

Så hælder du fløden over og drysser med reven ost og rasp.


Skal det være ekstra festligt kan du pynte med lidt rejer, muslinger eller champignon nu.

Sæt herpå prompte fadet i ovnen igen, nu ved 250 °C, og gratiner så til fisken er gylden.

Server med flutes eller ris, lidt kogt broccoli og et glas hvidvin. Rigtig god appetit!


Gratineret fiskefilet


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her