Logo

Grillede farsspid med æble- og peberodssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g hakket oksekød
12 små grillspid
1 1/2 spsk hvidløgspeber
3 spsk Barbeque Sauce Original

Sauce:
2 dl cremefraiche
1 æble, skrællet og skåret i tern
2 spsk frisk peberrod, reven
1 spsk paprika

Bland samtlige ingredienser til farsen.

Form farsen til aflange bøffer rundt om spiddene og grill i 5-8 minutter.

Bland alle ingredienserne til saucen.

 

Tips: Til denne ret anbefaler vi at servere en grøn salat med Santa Maria Græsk Salatdressing.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.529 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tournedos med kantarelsauce a la CremefineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med porrecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - Trykkoger - trykkogning af fiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbledessert. bagt Spændende dessert med æbler, nøddekerner, kanel, sukker og rosines, der bages i ovn....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os