Logo

Grillede koteletter med porrepurée

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
4 svinekoteletter á 200 g

Puré:
600 g porre
100 g smør
1 dl piskefløde

Sauce:
1 spsk smør
10 g hvedemel
50 g kødsky

600 g nye kartofler med skræl

Porrepuré:
Porrene koges møre i vand med lidt salt.
Porrene hældes igennem sigte og afdryppes og holdes lune.
Fløden lunes i en gryde.
Porrene blendes og køres med smør og den lunede fløde.
Smages til med salt og peber.

Sauce:
Smør, hvedemel og kødsky bages igennem til sauce.
Smages til med salt og peber.

Koteletter:
Koteletterne kommes på en grillpande og steges ca. 6 min. på hver side.

Kartofler:
Kartoflerne koges møre med skræl på.

Anretning:
Kom porrepuréen på en tallerken og læg koteletten herpå.
Server kartofler og sauce ved siden af.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 576 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.