Logo

Grillede koteletter med grøn salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillede koteletter med grøn salat

 

Alt smager meget bedre, når det er grillet. Prøv disse skønne koteletter med timian og hvidløg.

4 personer.  Arbejdstid: 20 min.  Stegetid. 7-8 min.

 

#

4 svine- eller kalvekoteletter

olie

3-4 stilke frisk timian

1 fed hvidløg

 

Salat:

1 kg grønne ærter i bælg

½ agurk

1 bundt radiser

50 g fetaost

3 avocado

1 citron

1 bundt mynte

 

Dressing:

4 spsk hvidvinseddike

1 spsk olie

salt og friskkværnet peber

 

Tilbehør: evt. brød

*

Bælg ærterne. Halver agurken på langs, og skær den i små terninger.

Skyl og rens radiserne, og skær dem i tynde skiver.

Skær fetaosten i små terninger

Halver avocadoerne, og fjern sten og skræl.

Skær dem i tynde skiver på langs.

Kom lidt af saften fra citronen på avocado stykkerne, så de ikke bliver brune, og læg dem på et fad.

Fordel ærter, fetaost og radiser over.

 

Rør dressingen sammen, og dryp den over salaten; Pynt med frisk mynte.

 

Varm din grill eller grillpande op.

Skær et par ridser i koteletterne, så de ikke krymper sammen på grillen.

Smør dem med lidt olie, og krydr med salt, peber, timian og tynde skiver hvidløg.

Steg dem i 2-5 min. på hver side på - afhængig af tykkelsen.

 

Server koteletterne med salaten og evt. (grillet) brød til.

 

TIPS: Du kan også marinere koteletterne i lidt olie med timian og hvidløg i 1 times tid, inden du griller dem. Det giver lidt mere smag. Brug evt en morter, til at knuse timian og hvidløg sammen, så smagen rigtig trænger ud i olien.

 

Grillede koteletter med grøn salat

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brændende kærlighed med svinekød og karrysmørDen populære livret er her i en ny version med blød kartoffelmos lavet med sødkartofler og...
• Forårskoteletter med spidskål og ymerfromageHovedretten er gode, tykke svinekoteletter med spidskål og grønne ærter vendt med friske...
• Svinekoteletter med olivenfyldKoteletterne får smag af hakkede oliven, hvidløg og rosmarin. Server dem med nye kartofler...
• Kirsebær-hindbærgrødDen traditionelle danske rødgrød med fløde, der er meget lækker med utraditionelt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os