Krydrede koteletter med masser af grønsager og æbler. Alt
kommes i et fad, og mens maden bliver klar, kan køkkenet ryddes op.
Arbejdstid: 40 min. Stege/koge/bagetid: ca. 1 time 4-6
personer
#
8 svinekoteletter (lammekoteletter kan også bruges)
2 spsk stærk karry
30 g smør
salt og friskkværnet peber
3 løg
2 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1-2 grønne peberfrugter
¼ knoldselleri
2 æbler
1 dåse hakkede tomater
3 dl bouillon
1 dl piskefløde
Tilbehør: kogte ris
*
Vend koteletterne i karry på begge sider.
Brun dem på en varm pande med smør og krydr med salt og
peber.
Læg dem i et ovnfast fad.
Pil løg og hvidløg og snit dem fint.
Skræl ingefæren og riv den fint.
Rens peberfrugterne og skær dem i tynde strimler.
Skræl sellerien og riv den groft.
Vask eller skræl æblerne og riv dem groft.
Brun løgene på panden.
Tilsæt hvidløg, ingefær, peberfrugt, selleri og æbler.
Vend rundt og tilsæt de hakkede tomater.
Varm blandingen igennem i nogle min. og hæld grønsagsblandingen over
koteletterne i fadet.
Kog panden af med bouillon og piskefløde.
Hæld det i fadet og sæt det i ovnen ved 240 °C i 20-30 min.,
til koteletterne er færdige.
Server med kogte ris.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin