Logo

Grillede kyllingebryster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kyllingebryster uden skind og ben
4 tsk pesto
8 skiver bacon (ca. 150 g)

Salat med kidneybønner og avocado:
1 friséesalat ca. 150 g
1 salatløg
1 moden avocado
saft af 1/2 citron
1 dåse røde kidneybønner
4 spsk pesto

Tør kyllingebrysterne og pensl hvert bryst med 1 tsk pesto.
Vikl bacon om kyllingebrysterne og fæst med tandstikker.
Grillsteges i ca. 6 min. på hver side.

Salat med kidneybønner og avocado:
Riv salaten i mindre stykker og hak løget fint.
Skær avocadoen i små tern og dryp med citronsaft.
Skyl og afdryp bønnerne.
Bland alle ingredienserne med let hånd og hæld pesto over.
Server salaten til de grillstegte kyllingestykker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tortillas med krydret oksekød og masser af lækkert tilbehørTortillas er supernem hverdagsmad. Med masser af salat, sorte bønner og guacamole er denne...
• Kylling med karry og kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Østers bagt med hvidløgOstriche all’italiana eller østers bag med hvidløg er en italiensk inspireret skaldyrsret....
• Æble-cobbler med blåbærEn cobbler er en amerikansk, ovnbagt dessert med frugt, der helt eller delvist er dækket...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os