Logo

Grillede laksekoteletter med krydderurtesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillede laksekoteletter med krydderurtesauce

4 laksekoteletter a 150 g

Marinade:
saft og skal af 1/2 limefrugt
2 spsk olie
1-2 spsk brun farin 
1 tsk salt
1-2 knsp sort peber

Sauce:
1 dl minifraiche
1 dl kvark
revet skal af 1/2 limefrugt
2 dl agurk, skrællet, udkernet og i tern
1/2 dl finthakket purløg eller salatløg
1/4 dl finthakkede kapers
1/4 dl finthakket dild
1/4 dl finthakket persille
1 spsk finthakket oregano
1 tsk flormelis


Marinade:
Bland ingredienserne til marinaden sammen.

Skyl laksen, og læg den i en plasticpose.

Hæld marinaden over, og læg posen et koldt sted i 1-2 timer, hvorefter koteletterne grilles.

Sauce:
Bland alle ingredienser sammen, og stil blandingen koldt i mindst en time for at fremhæve smagen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os