Logo

Grillede laksespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 g laksefilet uden ben og skind
4 spsk akaciehonning
4 træspid

Skær laksen i brede strimler på ca. 1/2 cm tykkelse.

Sæt dem på spiddene.

Lad dem siksakke ned over spidet.

Kom honningen over og steg dem under grillen i ovnen eller over trækul.

Vend dem hyppigt og kom evt. lidt mere honning på.

Steg dem ca 10 min i alt.

Serveres med en god salat.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kinesisk risretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tortillas med peberfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med chilipandekager, bønneragout og salsa En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med æble og kanelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os