Logo

Grillede laksespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g laksefilet uden ben og skind
4 spsk akaciehonning
4 træspid

Skær laksen i brede strimler på ca. ½ cm tykkelse.

Sæt dem på spiddene.

Lad dem siksakke ned over spidet.

Kom honningen over og steg dem under grillen i ovnen eller over trækul.

Vend dem hyppigt og kom evt. lidt mere honning på.

Steg dem ca 10 min i alt.

Serveres med en god salat.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?