Logo

Grillede oksecuvette-spid med Bok Choy og grillet banansalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g oksecuvette (skæres i ca. 1 cm tykke skiver)
12 trægrillspid
1 godt brød

Marinade:
2 spsk oystersauce
1 spsk engelsk sauce
½ fed hakket hvidløg
2 spsk sød chilisauce
1 knivspids karry
2 spsk soya

Salat:
8 Bok Choysalat (eller 1 iceberg)
1 spsk ristet sesamolie
1 spsk sesamfrø
½ limefrugt, saft og reven skal af den
1 tsk hakket frisk ingefær

Banansalat:
4 bananer
4 spsk tørrede bananchips
½ tsk karry
½ tsk olie

Grill-spid:
Begynd med at skære oksecuvetten i skiver. (Du kan evt. få din slagter til det).
Snit hver af skiverne i fedtoverfladen, så de ikke trækker sig sammen og bøjer under grillningen.
Læg herefter træspiddene i vand i ca. et kvarter - så brænder de ikke på grillen.
Fordel så kødskiverne på de 12 grillspid.
Grillspiddene lægges på den varme grill, og kødet grilles 3 - 4 minutter - vend spiddene jævnligt.
Smør marinaden på, lige før de er færdige.

Marinade:
Bland ingredienserne til marinaden i en skål og pisk dem godt sammen.
Stil skålen koldt - skal først bruges til at pensle kødet med, når det er på grillen.

Bok Choy salat:
Halver de 8 Bok Choy og skyl dem grundigt.
I en skål blandes dressingen af sesamolie, sesamfrø, saften fra ½ limefrugt og reven limeskal.
Salaten samt den friske ingefær skal ikke bruges endnu.
Grill Bok Choysalaten på alle sider - 1 - 2 minutter ialt.
Læg dem på et fad og hæld dressingen over.

Banansalat:
Bananerne skrælles og vendes hele i en blanding af karry og olie.
Bananerne grilles brune - anrettes på et fad og drysses med de tørrede bananchips.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her