Logo

Grillede skinkeschnitzler med peber og ferskenglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede skinkeschnitzler med peber og ferskenglasur

 

2 skinkeschnitzler
½ tsk peber
50 g ferskner på dåse
1 spsk frisk ingefær
1 spsk limesaft
2 tsk dijonsennep
½ tsk reven citronskal

Klargør en grill til medium-høj temperatur.

Mos fersken i en lille skål.

Bland fersken, reven ingefær, limesaft, sennep og reven citronskal i en lille kasserolle. Lad det simre over svag varme indtil ferskenmosen er opløst.
Drys begge sider af schnitzlerne med peber og pres let, så peberet sidder fast.

Pensl dem med noget af ferskenglasuren.
Grill schnitzlerne til de er gennemstegte, ca. 3 min. på hver side.

Pensl undervejs med mere ferskenglasur.

Overfør kødet til tallerkener og servér evt. overskydende glasur som tilbehør.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?