Logo

Grillede spareribs med barbecuesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg spareribs (2 hele stykker)
salt og friskkværnet peber
barbecuesauce
eventuel honning og cayennepeber

Indstil ovnen på 160ºC.
Læg spareribsene i et ovnfast fad og krydr med salt og peber.
Dæk med alufolie og bag dem 1 ¼ - 1 ½ time eller til de er møre.
Imens ordnes grillen.

Barbecuesaucen kan smages til med honning og/eller cayennepeber hvis du ønsker den sødere eller stærkere.
Tag ribbenene ud af ovnen og fjern alufolien.
Læg ribsenene i en afstand på ca. 13 cm fra de glødende trækul og smør barbecuesauce på den ene side.
Efter 5-10 minutter vendes ribbenene og smøres.

Grill yderligere 5-10 minutter eller til ribsenene har fået en gyldenbrun farve.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her