Logo

Kanin på jægermanér

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 kg kanin
Svinefedt
2 løg
lidt hvedemel
½ hakket skalotteløg
1 ½ dl hvidvin
2 tomater
250 g champignon
franskbrød
smør

Kaninen gøres i stand og deles i små stykker, der ristes i fedt, i en gryde sammen med løg og skalotteløg, drys hvedemel på og lad det brune et øjeblik.
Spæd med hvidvin og vand tilsæt de flåede ituskårne tomater, salt, peber og det småkoge sagte under låg.
Rist de rensede champignon, som er skåret i skiver, i en god klat smør. Kom dem ned til kødet ca. 5 minutter før det er færdig til servering.
Anret på et stort varmt fad og serveret med smørristede franskbrødsnitter og kartofler eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.550 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her