Logo

Kanin med ærter og majs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kanin á 1,2-1,5 kg
saften af en halv citron
1-2 spsk friskhakket estragon eller 2 tsk tørret
ca. 150 g baconterninger
olie/smør til stegning
1 stort løg
1 dåse flåede tomater
2 dl ærter
2 dl majs

Kaninen deles i 6-8 stykker, gnides i citronsaft, estragon, salt og peber.
Brun kødet i 3 spsk olie/smør, og læg det over i en stegegryde.
Baconterningerne og det finthakkede løg svitses gyldne, og hældes sammen med saften fra tomatdåsen over kødet (evt. manglende væde erstattes med bouillon).
Lad det snurrer under låg i ca. 30 min.
De flåede tomater, ærter og majs tilsættes.
Der smages til med krydderierne.
Gryderetten står over varmen til alt er mørt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 556 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Birkesbagt laksHvis du kan lide fisk så prøv denne lækre ret med birkebagt laks. Hertil serveres en...
• Lindas pastaretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf LindstrømEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os