Logo

Kanin med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
700 g kanin el. kylling
hvidvin
salvie
rosmarin
hvidløg
provencekrydderi
olivenolie

Rosmarinkviste, pillede hvidløgsfed og salvieblade lægges i bunden af et ovnfast fad, kaninen, der er skåret i store stykker lægges ovenpå urterne, rigeligt med olivenolie hældes over kaninen, som krydres med salt.
Fadet sættes i en 220ºC varm ovn.
Når retten er brunet efter ca. ½ time, hældes hvidvin og provencekrydderi og peber over kaninstykkerne.
Stykkerne vendes og lidt stegsky hældes over.
Retten steger færdig i ca. ½ time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillpølser og squashsnitterI Australien kalder de denne grønsagsret for zucchini slice, som betyder squashsnitte....
• Rødspætteruller med rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hanebryst med glaseret rodfrugter og pastaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fersken luksus i champagneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!