Logo

Grillede svinekebabs med barbequesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede svinekebabs med barbequesauce

 

1 stk svinemørbrad
½ tsk salt

Sauce:
3 fed hvidløg
½ spsk frisk ingefær
6 spsk hvidvinseddike
2 spsk sukker
2 spsk tomatketchup
1 ½ spsk brun farin
1 spsk hakket jalapeno
½ tsk salt

 

Sauce: Pres hvidløget og riv ingefæren.

Bland alle ingredienserne til saucen i en lille gryde.

Bring saucen i kog og lad den simre i 5 min. Hæld saucen i en lille skål.

Klargør en grill.

Lad bambuspinde (ca. 4 pr. person) ligge i vand i 30 min.

Skær imens mørbraden i skiver på ca. 1 cm tykkelse.

Lav hver kebab ved at spidde 3-4 stykker kød med en bambuspind.

Drys hver kebab med salt og pensl dem på alle sider med barbequesaucen.
Grill kebabs i ca. 10 min. i alt. Vend dem jævnligt undervejs.

Pensl evt. med overskydende sauce undervejs.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?