Logo

Grillede svinedrenge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 skiver toastbrød
750 g hakket, magert svinekød
1 æg
1 dl rasp
1 fed knust hvidløg
3 spsk friskhakkede krydderurter (purløg, basilikum, persille)
2 tsk salt
¼ tsk peber
¼ tsk cayennepeber
olie til pensling

Rør ingredienserne til en jævn fars, der trækker ca. ½ time i køleskab.
Del farsen i 4-6 stykker.

 Form farsen, så den kan dække en brødskive, i ca. 2 cm. tykkelse.
Pensl med olie og grill kødet ved middel varme, ikke for tæt på gløderne i 4-5 min. på hver side.
Rist toastbrødet på grillen til det er sprødt og kom kødet på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her