Logo

Grillede svinedrenge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4-6 skiver toastbrød
750 g hakket, magert svinekød
1 æg
1 dl rasp
1 fed knust hvidløg
3 spsk friskhakkede krydderurter (purløg, basilikum, persille)
2 tsk salt
¼ tsk peber
¼ tsk cayennepeber
olie til pensling

Rør ingredienserne til en jævn fars, der trækker ca. ½ time i køleskab.
Del farsen i 4-6 stykker.

 Form farsen, så den kan dække en brødskive, i ca. 2 cm. tykkelse.
Pensl med olie og grill kødet ved middel varme, ikke for tæt på gløderne i 4-5 min. på hver side.
Rist toastbrødet på grillen til det er sprødt og kom kødet på.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?