Logo

Vagtel med porrer og kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 vagtler
4 porrer
2 spsk kapers
frisk løvstikke
saft fra ½ citron
olivenolie
salt og peber

Brun vagtlerne i en gryde med olivenolie.

Krydr med salt og peber.
Steg dem færdige i en varm ovn ved 200ºC i 15 - 20 minutter.
Del porrerne og damp dem i en gryde med lidt vand og citronsaft.
Når vandet næsten er fordampet tilsættes kapers og løvstikke.

Smag til med salt og peber.
Server til de gyldenstegte vagtler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her