Logo

Vagtel med gåselever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 Vagtler
250 g smør
evt. ½ l piskefløde og Maizena
portvin, armagnac, sherry eller calvados
 
Vagtlerne steges langsomt i smør, i kasserolle eller lignende.
Steges efter brystet, der skal være rosa.
Når de er færdigstegt tages lårene og ryggen af.
Dette kommes tilbage i kasserollen, hvor det simrer stille i ca. 10 min.
Nu kan der enten tilsættes piskefløde eller vand.
Ved piskefløde jævner det sig selv.
Hvis vand tilsættes, skal der jævnes med Maizenamel.

Nu kan der tilsættes portvin, armagnac, sherry eller calvados.
 

Tilbehør:
 En cruton af valnøddebrød ristes i smør. Derpå lægges en skive gåselever,
og det rosastegte vagtelbryst. Brystbenet skal være på.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingefilet med ostefyld og ovnbagte rodfrugterLet og lækker hovedret der kasn serveres med ovnbagte kartofler eller rodfrugter ...
• Asiatisk inspirerede sliders med svinebryst og agurkesalatIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• Lammebov med krydderurter og friske figner med mascarponecremeDen langtidsstegte lammebov er smurt med en cremet sennepsdressing og serveret med...
• Kaffebudding / MokkabuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!