Logo

Vagtel med porrer og kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 vagtler
4 porrer
2 spsk kapers
frisk løvstikke
saft fra 1/2 citron
olivenolie
salt og peber

Brun vagtlerne i en gryde med olivenolie.

Krydr med salt og peber.
Steg dem færdige i en varm ovn ved 200ºC i 15 - 20 minutter.
Del porrerne og damp dem i en gryde med lidt vand og citronsaft.
Når vandet næsten er fordampet tilsættes kapers og løvstikke.

Smag til med salt og peber.
Server til de gyldenstegte vagtler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kogt torsk med det hele - og et twistEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TrommestikkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Isbombe med appelsinsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os