Logo

Vagtel med porrer og kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 vagtler
4 porrer
2 spsk kapers
frisk løvstikke
saft fra 1/2 citron
olivenolie
salt og peber

Brun vagtlerne i en gryde med olivenolie.

Krydr med salt og peber.
Steg dem færdige i en varm ovn ved 200ºC i 15 - 20 minutter.
Del porrerne og damp dem i en gryde med lidt vand og citronsaft.
Når vandet næsten er fordampet tilsættes kapers og løvstikke.

Smag til med salt og peber.
Server til de gyldenstegte vagtler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jysk hakkemosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt laks med dildtzatzikiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kaninragout med fennikelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn salat med jordbær, ost og basilikumDesserten er en salat med jordbær og ost, der både er sød og salt. Passer godt til grillet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os