Logo

Pasta med varm-røget ørred og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

200 g god pasta
200 g røget ørred
2 fint snittede skalotteløg
1 lille bdt hakket bredbladet persille
1 spsk olivenolie
salt og peber

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende let saltet vand. Hæld vandet fra og kom pastaen tilbage i gryden. Vend med skalotteløg, den plukkede fisk (uden ben) og persille. Smag til med salt og masser af friskkværnet peber. Server parmesan og evt. tomatsalat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her