Logo

Grillet hellefisk i savojkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hellefiskfiletter, laksefilet kan også bruges
saften af ½ citron
½ spsk olivenolie
salt
peber
4-8 dildkviste
4 citronskiver
8 blade fra savojkål

Del hellefiskfiletterne i 4 stykker.

Bland citronsaft og olie, og dryp blandingen på fiskestykkerne. Kværn peber og salt over.

Skær stokken af savojkålbladene, læg fiskestykkerne på med 1-2 kviste dild og en skive citron på hver, og luk bladet tæt sammen om fisken. Pak ind i endnu et blad, så indpakningen bliver helt tæt.

Læg fiskepakkerne på grillristen, og grill dem i 15-20 min. - alt efter fiskens tykkelse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her