Logo

Grillet Honninglaks med Mangosmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g laksefileter, 4 stk
1 pose Honey Marinade

Smør:
100 g smør (stuetemperatur)
3 spsk mango chutney
½ dl forårsløg, fint hakket
1 tsk limesaft
1 knivspids.Chilipepper Ancho Style
1 knivspids.Koriander, stødt
1 knivspidsPersille
1 teskeKarry, ekstra stærk

Bland alle ingredienserne til mangosmørret sammen. Læg mangosmørret på smørrebrødspapir og rul smørret til en lang rulle. Læg rullen i fryseren. Når smørret skal serveres skæres det i skiver med en varm kniv. Marinér laksen i honning marinaden i ca. 3 timer. Læg laksen på en varm grill og grill på begge sider. Laksen kan naturligvis også steges på en stegepande. Servér den grillede laks med mangosmør, grillet rødløg, ananas, squash og tomat.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?