Logo

Grillet kylling og kikærtetzatziki med agurk, urter, citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet kylling og kikærtetzatziki med agurk, urter, citron

 

Prøv denne lidt anderledes kikærtetzatziki med agurk, masser af urter og citron serveret til grillet kyllingebryst og evt. en grøn salat. Få opskriften her

4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 30 min.

 

Ingredienser:

4 kyllingebryst

2 spsk olie

1 spsk tørret oregano

1 ds kikærter

1 agurk

1 rødløg

¼ bdt. dild

4 stængler mynte

2 fed hvidløg

1 citron u/sprøjtet

3 dl græsk yoghurt

salt og peber

*

Flæk agurken på langs, skrab den fri for kerner med en teske og skær den i små stykker.

Hak rødløg, dild og mynte meget fint og riv hvidløget på den fine side af rivejernet.

Riv citronen på den fine side af rivejernet og pres saften derfra og rør det sammen med yoghurt og resten til tzatzikien.

Tilsæt kikærterne og smag til med salt, peber og citronsaft

 

Bank kyllingebrysterne flade, vend dem i olie, oregano, salt og peber.

Grill kyllingen på en varm grill i ca. 1-2 minutter på hver side.

Anret kylling med kikærtetzatziki, kan fint serveres med brød eller grønsalat.

 

Tips: Kan laves med røde kidneybønner og black-eyed bønner.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?