Logo

Grillet oksefilet med daddeltomat, milde hvidløg og Puy linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 stk bøf af oksefilet a 200 g
100 daddeltomater
20 pillede fed hvidløg
Salt, sukker, peber
5 kviste timian
3 dl jomfruolivenolie
½ dl god hvidvinsvinaigre
180 g Puy linser
 
Blancher hvidløgsfedene 3 gange i nyt vand hver gang.
Rist ved svag varme i olivenolie med salt, peber, sukker og 3 kviste timian, til de er gyldne.
Tilsæt tomater og lad det hele koge til kompot.
Kog linserne med 2 kviste timian, vand, så det dækker, og vinaigre, ca. 20 minutter
Grill kødet og lun linserne i kompotten.
 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Thai kyllingDenne thailandsk-indspireret kyllingret er meget spændende. Den laves med blandt andet med...
• Krydrede ruller med tomat og courgetteFars til hverdagsgrillen - En nem og lækker menu: krydrede oksekødsruller, stegt med...
• Vintergryde, fransk landkøkkenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymerfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!