Logo

Grillet rokkevinge med kryddersmør og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

400 g rent fiskekød eller 1 kg med ben, rokkevinge
200 g usaltet smør
fintsnittede, blandede krydderurter
(basilikum, purløg, bredbladet persille, estragon, kørvel) .
3 skalotteløg
salt, peber og 1 citron

* Tilberedning 
1. Skindet flås af rokkevingen, og hvis stykket er med ben, skæres disse fra. 
Der skal være fire ens stykker.
 
2. Fisken steges enten på en hed grillpande eller på en tefalpande med lidt fedtstof. 
Krydres med salt og peber.
 
3. Til kryddersmørret hakkes løgene fint, "koges" blanke i lidt smør, afkøles og røres sammen med de fintsnit­tede krydderurter, smørret, salt og peber.
Blandingen kommes i en skål og stilles koldt indtil servering.
 
4. Rokkevingen serveres med citronsaft og kryddersmør.
 
NB! Det er en temmelig stor forret, mængdemæssigt næsten som en hovedret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her