Logo

Grillpølser og squashsnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillpølser og squashsnitter

 

I Australien kalder de denne grønsagsret for zucchini slice, som betyder squashsnitte. Retten serveres skåret i snitter som hovedret eller tilbehør og kan serveres både varm og kold. Indholdet kan varieres med majskerner, sødkartofler, bacon, skinke mm.

Arbejdstid: 20 min. Stege/bagetid: 30 min. Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

4 grillpølser

1 spsk olie

 

Squashsnitter:

1 løg

1 grøn squash (200 g)

1 gulerod

1 kartoffel (150 g)

1 bundt persille

75 g hvedemel

½ tsk bagepulver

100 g revet ost

2 æg

salt og peber

*

 

1. Tænd ovnen på 180 °C.

2. Pil løget og hak det fint.

Rens grønsagerne og riv dem groft.

Skyl og hak persillen.

3. Bland mel med bagepulver og halvdelen af osten og vend løg og grønsager i.

Pisk æggene sammen og rør dem i.

Krydr salt og peber og pres massen ud i en lille bradepande foret med bagepapir.

Drys resten af osten over og sæt fadet i ovnen 30-40 min.

4. Brun pølserne på en pande med olie og læg dem i et ovnfast fad.

Lad dem stege færdige i ovnen ca. 10 min.

Løft squash-kagen op ved hjælp af bagepapiret og skær den i mindre stykker.

Server med de stegte pølser.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?