Logo

Grillschnitzler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 svine- eller kalveschnitzler
8 skiver mager spegeskinke
4 citronbåde
persille
smør
salt
peber
paprika

Schnitzlerne gnides på begge sider med salt, peber og paprika.
På hver side af kødet lægges en skive skinke.

Pensles flere gange med smeltet smør under grillstegningen.
Pyntes med persille og citronbåde.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?



Effektiv reklame - klik her