Logo

Grillspid med svinemørbrad og pesto kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillspid med svinemørbrad og pesto kartoffelsalat

8 spid med svinemørbrad

1 fed hvidløg

1/4 dl krydderolie med chili

1/4 dl barbecuesauce

1/4 dl sojasauce

Salt, peber

3/4 kg små skrubbede kartofler

2 spsk grøn pesto

1 spsk hvid balsamico

2 spsk olivenolie

Salt, peber

3-4 forårsløg

2 spsk ristede pinjekerner

1 stor håndfuld rucola

Tilbehør: brød

 

Rør knust hvidløg, krydderolie, barbecuesauce og sojasauce sammen og smør det på spiddene.

Krydr med salt og peber.

Kog kartoflerne møre ca. 16 min. og sæt dem til afkøling.

Rør pesto, balsamico, olivenolie, salt og peber sammen.

Vend de afkølede kartofler i dressingen, drys med snittede forårsløg og pinjekerner og lad salaten trække 15 min.

Grill spiddene 4-5 min. på hver side.

Drys salaten med rucola og server den til kødet sammen med brød.

--

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt torskerognEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karpe på grillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tarteletter med hønseragoutNyd en let og særdeles velsmagende ret: klassisk hønseragout i sprøde tarteletter
• Tiramisu med frugt – portionsanrettetUdgangspunktet er en klassisk italiensk Tiramisu, dvs. en bund af opblødte Ladyfingers og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os