Logo

Grillspid med tigerrejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 tigerrejer
8 friske grønne asparges
16 cherrytomater
olivenolie
paprika

salsa:
250 g nye kogte kartofler
150 g frisk spinat
75 g rucola-salat
Balsamico

Skyl rejerne, giv dem et opkog og tør dem godt.

Skær de nederste 2 cm af aspargsene.

Skyl dem og skær dem i 4 cm lange stykker.

Halver tomaterne.

Sæt skiftevis rejer, asparges og tomater på grillspid.

Pensl med olie og drys med paprika. Grill spiddene.

Spinatsalat: med nye kartofler:
Skær kartoflerne i skiver.

Rens og skyl spinaten godt og riv den i mindre stykker.
Skyl salaten og bland den med spinaten og kartoflerne.

Hæld lidt balsamico over og server salaten til de grillstegte spid

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?