Logo

Grillspid med yoghurtdip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid med yoghurtdip

 

Spiddene med både kød, pølser og grønsager er et hit til både store og små. Lad børnene lave deres egne spid. Husk at vaske hænder før og efter.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. + ca. 30 min. til optænding. Grilltid: ca. 20 min.

 

#

12 trægrillspid

2-3 tykke svinekoteletter eller ½ svinemørbrad

250 g små pølser

2 små squash

2 røde peberfrugter

 

Yoghurt-dip:

4 dl græsk yoghurt

1 håndfuld bredbladet persille

1-2 fed hvidløg

salt og friskkværnet peber

 

Tilbehør:

brød eller nye kartofler

*

 

TÆND grillen mindst ½ time før brug.

Overfladen på grillkullene skal være grå, og alle flammerne skal være væk, før du kan grille.

 

LÆG træspiddene i vand imens.

 

RØR yoghurt med hakket persille, og smag til med knust hvidløg, salt og peber.

 

SKÆR kødet i stykker på ca. 3x3 cm, og squash og peberfrugter på samme størrelse.

 

SÆT kød, grønsager og pølser på grillspiddene.

 

PENSL grillristen og spiddene med olie, lige før de lægges på grillen.

Grill ved høj varme, til kødet er brunet på alle sider.

Ryk risten op, og steg videre i 4-5 min., til kødet er akkurat er gennemstegt.

 

SERVER spiddene med yoghurtdip og brød eller friskkogte nye kartofler.

 


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?