Logo

Grillstegt mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillstegt mørbrad

 

Lækker opskrift på grillet svinemørbrad med en suveræn barbecuemarinade, som karamelliserer og smager fantastisk efter en tur på grillen.

Til 4-5 personer Tilberedningstid: ca. 20 minutter

 

#

1 stor eller 2 små svinemørbrad

4 spsk olie

2 spsk citronsaft

1 spsk Dijon sennep

1 tsk barbecue krydderi

rosmarinkviste

flagesalt

*

1. Puds mørbraden af og dup den tør i køkkenrulle.

 

2. Pisk olie, citronsaft og sennep sammen.

Smag til med barbecue krydderi.

Mørbraden(erne) pensles på alle sider med krydderolien.

Drys med rosmarinkviste.

 

3. Grill dem 12-18 min. på den varme rist.

De må endelig ikke få for meget; de skal være rosa inden i.

 

4. Drys med flagesalt og lad kødet trække 5 min., før det skæres i skiver på skrå.

 

Bønnepuré (se opskrift) smager godt til sammen med hvidløgsbrød.



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbradbøffer med butterdej og Appelsinfromage til dessertEr du glad for at gå i køkkenet, vil du elske denne weekendmenu, der både kræver tid og...
• Gravad mørbradServeres som frokostret med rugbrød eller surbrød, smør og evt. røræg eller rævesauce samt...
• Mørbradbøf fer med hyldeblomst-gremolata og ristede aspargesHyldeblomstsæsonen er alt for kort, så nyd de smukke og velsmagende blomster, mens de er...
• Hasselnødemousse med citrusfileterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os