Logo

Grillstegt mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegt mørbrad

 

Lækker opskrift på grillet svinemørbrad med en suveræn barbecuemarinade, som karamelliserer og smager fantastisk efter en tur på grillen.

Til 4-5 personer Tilberedningstid: ca. 20 minutter

 

#

1 stor eller 2 små svinemørbrad

4 spsk olie

2 spsk citronsaft

1 spsk Dijon sennep

1 tsk barbecue krydderi

rosmarinkviste

flagesalt

*

1. Puds mørbraden af og dup den tør i køkkenrulle.

 

2. Pisk olie, citronsaft og sennep sammen.

Smag til med barbecue krydderi.

Mørbraden(erne) pensles på alle sider med krydderolien.

Drys med rosmarinkviste.

 

3. Grill dem 12-18 min. på den varme rist.

De må endelig ikke få for meget; de skal være rosa inden i.

 

4. Drys med flagesalt og lad kødet trække 5 min., før det skæres i skiver på skrå.

 

Bønnepuré (se opskrift) smager godt til sammen med hvidløgsbrød.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her