Logo

Grillstegt perlehøne med ragout af bladselleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 perlehønebryster (eller kyllingebryster)

salt og peber
olivenolie
4 stængler bladselleri
6-8 store pillede perleløg
frisk timian
4 dl grønsagsbouillon
Ris eller kogte kartofler


Steg perlehønebrysterne først på skindsiden.
Vend dem og tilsæt perleløg og snittet bladselleri.
Tilsæt timian og bouillon.
Lad det simre 15 minutter.
Krydr med salt og peber og server evt. med kogte kartofler eller ris til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sellerifad med oksekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Høns i asparges 3Aspargessæsonen er kort, så vi har proppet denne elskede mormorret med både grønne og...
• Spinatsuppe med grillede ostebrødSkipper Skræks livret som en nem suppe. Server suppen med et drys forårsløg og knasende...
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os