Logo

Grillstegt røget makrel med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

2 røgede makreller
4 tomater
250 g champignoner
1 bundt dild
4 kviste persille
salt og peber

Rens skind og ben fra fiskene og del dem i 4 fileter. Læg hver filet på et stykke alufolie. Skær tomaterne i skiver og fordel dem på fisken sammen med skivede champignoner, hakket dild og persille. Drys med salt og peber og luk folien sammen. Læg pakkerne på grillen 8-10 minutter.

Servér med kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her