Logo

Grillstegt rådyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillstegt rådyr

En god rådyrfilet, lidt krydderi og noget tilbehør, mere skal der ikke til.

Forberedelse: 10 minutter Grilltid: 15-20 minutter

 

1 rådyrfilet (ca. 1 kg)

Krydderiblanding til vildt

 

Læg rådyrfileten på et skærebræt.

Gnid hele fileten med et tyndt lag krydderi­blanding (se nedenfor).

Gør grillen klar.

Læg kødet på den varme del af grillen.

Brun kødet overalt og læg det derefter på den kølige del af grillen.

Når temperaturen i midten er ca. 60°C, er kødet færdigt.

Lad det hvile i 10 minutter før det skæres ud.

Server med tranebær i folie og vilde svampe.

 

Krydderiblanding til vildt:

2 spsk salt

2 tsk friskkværnet sort peber

2 tsk stødt enebær

1 tsk paprika

lidt cayennepeber

 

Bland alle ingredienserne og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Peberfrugter med svampefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags dyrerygEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Raclette med kalvekød og fennikelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Papaya og passionsfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
501919-03-2016 16:03:19 Flemming larsen
Virkelig lækker

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!