1 stk kalkunbryst 
havens krydderurter 
5 cm. rød snackpeber 
½ tsk  chilipulver 
1 tsk  citronpeber 
1 dl  madolie 
groft salt 
 
Bland i en plasticpose en marinade af 1 dl olie, 3 spsk  finthakkede krydderurter (fx alm. timian, citrontimian, oregano, persille, citronmelisse, dild), 
2 spsk  finthakket rød peber, ½ tsk  cilipulver og 1 tsk  citronpeber. 
Læg kalkunbrystet i posen og ælt marinaden godt ind i kødet. 
Lad det trække i køleskabet 4-6 timer. 
Hæld olien fra og læg kalkunbrystet i ovnfast fad, drys med groft salt. Brunes ved 250ºC i ca. ½ time, hvorefter der hældes lidt vand ved. Steges videre til stegetermometret viser ca. 85ºC.
  
Tips: Serveres med hasselbackkartofler og "gammeldags" grøn salat med flødedressing og jordbærskiver.