Logo

Grillstegte lammekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegte lammekoteletter

 

og provencekartofler, som er bagt med citron og oregano. Kartoflerne er især gode til lammekød, men også til en god (hakke)bøf, kotelet, kylling eller et stykke stegt fisk.

Arbejdstid: 20 min. Marinering 1 time. Stege/bagetid: 25 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen..

 

#

6 lammekoteletter

1 spsk olivenolie

1 stilk frisk rosmarin

salt og peber

 

Provencekartofler:

500 g nye kartofler

1 økologisk citron

1 spsk olie

1 spsk friskhakket oregano (eller 1 tsk tørret)

salt og peber

*

VEND koteletterne sammen med olie, finthakket rosmarin, salt og peber og lad dem trække 1 time.

 

TÆND ovnen på 225 °C.

Skrub kartoflerne rene og skær dem evt. i halve.

Vask citronen, riv skallen fint og sæt det til side.

Pres saften.

 

VEND kartoflerne med 1 spsk citronsaft, olie, oregano, salt og peber og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.

Sæt dem i ovnen i ca. 25 min. vend rundt i dem et par gange undervejs.

Vend citronskal og evt. lidt frisk oregano i kartoflerne, når de er gyldne og møre.

 

VARM en grill eller grillpande godt op og steg koteletterne på grillen ca. 3 min. på hver side.

Læg dem på et fad og dæk dem løst med alufolie.

Lad dem trække 5 min. og server med provencekartofler.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her