Logo

Grisen som elskede Mao

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 medaljoner af svinefilet 2 1/2 cm tykke a ca. 100 g
20 g tørrede sorte trompetsvampe
1 spsk olie
 
Sauce:
2 tomater
1 rød peberfrugt
2 spsk sesamolie
1 fed hvidløg
1 spsk smør
 
Kinakål:
20 pecannødder
1/2 spsk olie
1 kinakål
1/2 spsk olie
4 forårsløg
1 spsk frisk mynte
 
Tilbehør: Ris eller nudler
       
Sauce:
Fjern stilkenderne på tomaterne og skær dem i kvarte.
Skær peberfrugten i kvarte og fjern stok, mellemvægge og kerner.
Læg tomater og peberfrugter i et ovnfast fad og hæld olien over.
Krydr med salt og peber. Stil det i ovnen ved 180°C i ca. 1 time.
Blend de bagte grønsager og si saucen.
Varm saucen lige før servering og pisk koldt smør i.
Smag til med salt og peber.
Kinakål:
Rist pecannødderne på en pande med 1/2 spsk olie.
Skær hver pecannød i 2-4 stykker på langs.
Fjern de yderste blade på kinakålen. Skær resten i 8 både.
Kog kinakålen i 1 dl vand med 1/2 spsk olie og salt i 2 minutter under låg. Fjern låget og kog i 2 minutter. Kålen skal stadig have bid.
Hæld overskydende vand fra, hvis væsken ikke er kogt væk.
Skær forårsløg i tynde skrå skiver. Skær mynte i tynde strimler.
Vend forårsløg, mynte og pecannødder i kålen.
Varm det hurtigt igennem og smag til med salt og peber.
Kødet:
Blend de tørrede trompetsvampe så de bliver som fint rasp.
Vend medaljonerne i de findelte svampe.
Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
Brun kødet 1 minut på hver side. Vend kødet.
Skru ned til middel varme og steg medaljonerne 2 minutter på hver side. Tag kødet af panden. Krydr med salt og peber.
Skær kødet i skiver lige før servering.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tandoori kalkunbrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydrede kyllingelår 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vildsvinemørbrad med figenkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vild ris à la mandaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os