4 medaljoner af svinefilet 2 ½ cm tykke a ca. 100 g 
20 g tørrede sorte trompetsvampe 
1 spsk olie 
 
Sauce: 
2 tomater 
1 rød peberfrugt 
2 spsk sesamolie 
1 fed hvidløg 
1 spsk smør 
 
Kinakål: 
20 pecannødder 
½ spsk olie 
1 kinakål 
½ spsk olie 
4 forårsløg 
1 spsk frisk mynte 
 
Tilbehør: Ris eller nudler 
        
Sauce:
Fjern stilkenderne på tomaterne og skær dem i kvarte. 
Skær peberfrugten i kvarte og fjern stok, mellemvægge og kerner. 
Læg tomater og peberfrugter i et ovnfast fad og hæld olien over. 
Krydr med salt og peber. Stil det i ovnen ved 180°C i ca. 1 time. 
Blend de bagte grønsager og si saucen. 
Varm saucen lige før servering og pisk koldt smør i. 
Smag til med salt og peber.
Kinakål:
Rist pecannødderne på en pande med ½ spsk olie. 
Skær hver pecannød i 2-4 stykker på langs.
Fjern de yderste blade på kinakålen. Skær resten i 8 både. 
Kog kinakålen i 1 dl vand med ½ spsk olie og salt i 2 minutter under låg. Fjern låget og kog i 2 minutter. Kålen skal stadig have bid. 
Hæld overskydende vand fra, hvis væsken ikke er kogt væk.
Skær forårsløg i tynde skrå skiver. Skær mynte i tynde strimler.
Vend forårsløg, mynte og pecannødder i kålen. 
Varm det hurtigt igennem og smag til med salt og peber.
Kødet:
Blend de tørrede trompetsvampe så de bliver som fint rasp. 
Vend medaljonerne i de findelte svampe. 
Lad olien blive varm på en pande ved god varme. 
Brun kødet 1 minut på hver side. Vend kødet. 
Skru ned til middel varme og steg medaljonerne 2 minutter på hver side. Tag kødet af panden. Krydr med salt og peber. 
Skær kødet i skiver lige før servering.