Logo

Grovhakkede havbøffer svøbt i bacon og pyntet med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grovhakkede havbøffer svøbt i bacon og pyntet med rejer

400 g torskefilet (evt sejfilet)

1/2 finthakket løg

4 spsk rasp

2 spsk hvedemel

1 æg

1 lille bundt hakket dild

salt og peber

4-8 skiver bacon

20 g smør

150 g store luksusrejer

Tilbehør: små kartofler og blandet salat

 

Hak torskekødet med en kniv, og kom det i en skål.

Tilsæt løg, rasp, hvedemel, æg, dild, salt og peber.

Rør farsen godt igennem.

Form 4 bøffer.

Vikl bacon rundt om dem.

Steg fiskebøfferne på en pande med smør.

Fordel rejerne på de stegte bøffer.

Server bøfferne med kartofler og salat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinke farsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indisk gryderetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash, bagt - 26 fedt %Lækker måde at lave sqaush på som tilbehør til for eksempel kød. Her er retten lavet med...
• SensommerblommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os