Logo

Gryde med medister

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g medister
10-12 kartofler
1 porre
vand evt. bouillon
salt, hel sort peber
laurbærblade
evt. hvedemel til jævning
 
Skræl kartofler, skær dem i mindre stykker og læg dem i en gryde med fintsnittet porre.
Læg pølsen ovenpå (prik lidt i den med en nål).
Krydr retten med salt, peber og laurbærblade.
Hæld vand eller bouillon ved, så det står halvt op.
Vend pølsen en gang under kogningen.
Skær pølsen i tynde skiver og kom dem i gryden igen.
Bland forsigtigt.
Drys nykværnet peber på.
Gryderetten kan evt. jævnes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stuvet hvidkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klassisk flæskesteg af kamstegOpskrift på en klassisk flæskesteg af kamsteg, som er danskernes favorit, der er reddet...
• Torskerogn med pastinak og porreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vafler med mandler og yoghurtPrøv disse udsøgte, bløde og luftige vafler sammen med en skefuld abrikosfløde. Dette er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os