Logo

Grydemix

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g oksebov uden ben
2-3 løg
1-2 gulerødder
1 stk selleri
1 porre
4-5 kartofler
2 spsk olie
salt
peber
6 dl bouillon
1 spsk kinesisk soya
1 spsk tomatpuré
persille

Kødet skæres i terninger.
Grønsagerne renses og skæres i tilsvarende stykker
Kødet brunes. Løg gulerødder og selleri tilsættes og brunes med, til det
har fået lidt farve.
Kryderierne tilsættes, og der spædes med bouillon, og retten snurre
under låg i knap 1 ½ time.
Kartoffelterninger og porreskiver tilsættes, og retten koges, til alt er
mørt.
Serveres med et drys hakket persille
Retten kan eventuelt jævnes med Maizena udrørt i lidt koldt vand.
Sæt worchestershire-sauce på bordet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.241 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her