Logo

Gryderet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. svinekød i tern
1 lille ds konc.tomatpure
1.pk. cocktailpølser
1 pk. bacontern
1 gl. champignon
1 bouillonterning
ca. ¼ l piskefløde
vand efter behov
Maizenamel til jævning     
 
Svinekødet svitses og røres derefter sammen med tomatpure, tilsæt
bouillonterningen.
Bacon og champignon ristes på panden og kommes derefter i gryden
sammen med lidt vand.
Panden koges af med fløden, som så kommes i gryden.
Det hele skal simre ved svag varme ( da det nemt kan brænde på ) ca.1
time, husk og tilsæt cocktailpølserne inden retten jævnes.
En lækker gryderet der serveres med ris og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her