Logo

Gryderet med chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g skinkekød i tern
50-100 g margarine
1 løg
½ agurk
1-2 chili
1 dåse hakket tomater
½ - 1 peberfrugt
 
Man starter med at hakke løget, så kommer man margarine i en gryde
som man lader smelte, hvorefter man kommer det hakkede løg og kødet i.
Lad det brune - når kødet er brunet helt af kommer man hele dåsen med
hakket tomater i.
Lad det koge op og lad retten stå og småsimre.
Imens skæres peberfrugten og den ½ agurk ud i små stykker, som 
kommes i gryden.
Lad det nu simre indtil grønsagerne er lidt bløde!
Server evt. vilde ris til, som kan koges samtidig med gryderetten!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her