Kogetid i trykkoger: 45 min. + 10 min. 
# Ingredienser
2 oksehaler delt i leddene 
2 spsk hvedemel 
salt, peber 
4 spsk smør eller margarine 
2 løg i skiver 
2-3 porrer i skiver 
3 gulerødder i skiver 
3 ½ dl suppe, bouillon eller vand 
2-3 laurbærblade meljævning 
evt. tør sherry eller madeira 
* Tilberedning
Vend de delte oksehaler i salt- og peberblandet hvedemel. 
Brun dem i fedtstoffet i trykkogeren. 
Tag dem op og brun derefter løg, porrer og gulerødder i fedtstoffet. 
Tag grønsagerne op og kom oksehalerne tilbage i gryden. 
Hæld suppen (bouillon eller vand) ved og kom laurbærblade i. 
Læg låg på gryden og bring den på tryk. 
Kog retten i 45 min. 
Tag hurtigt trykket af gryden. 
Kom grønsagerne i og bring den atter på tryk i 10 min. 
Tag trykket af gryden, langsomt eller hurtigt. 
Jævn ragouten med lidt hvedemel udrørt i koldt vand. 
Kom evt. lidt sherry eller madeira i og smag til med salt og peber. 
Kartoffelmos serveres til.