Logo

Oksehaleragout 2 - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 45-60 min. - alm. gryde: 3-4 timer

# Ingredienser

2 oksehaler, delt i leddene
1 tsk ingefær, stødt
50 g smør/margarine
3 løg, grofthakket
3-4 laurbærblade
salt, peber
3 dl bouillon eller vand
2 gulerødder, i skiver
½ selleri, i tern
meljævning
1 dl sherry

* Tilberedning

Drys oksehalerne med ingefær og brun dem godt i fedtstoffet.
Svits løgene med til sidst.
Tilsæt laurbærblade, salt og bouillon.
Trykkog 45 minutter - afkøl hurtigt.
Tilsæt gulerødder og selleri.
Trykkog 10 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt.
Jævn retten og smag til med sherry og evt. mere krydderi.
Server kartoffelmos til.

Tips:
Retten kan tilberedes med kalvehaler. I så fald udelades ingefær og sherry. I stedet tilsættes ærter, der bare skal have et opkog i retten, når den er færdigkogt efter 35+10 minutter, og der drysses persille over ved anretningen.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?