4 personer. Kogetid i trykkoger: 20 min. 
# Ingredienser
¾ kg okseinderlår eller klump 
20 g bacon i terninger 
¼ kg skalotte- eller miniløg 
1 knust hvidløgsfed 
3 dl rødvin 
salt, peber 
Krydderurtebuket af: 1 kvist timian, 1 bdt persille og 1 laurbærblad 
250 g champignon (evt i halve) 
* Tilberedning
Skær kødet i 3 cm store terninger. 
Rist baconterningerne i gryden og brun derefter kødet heri samt løgene. 
Tilsæt hvidløg, krydderurtebuketten, rødvin samt salt og peber. 
Luk gryden og bring den på tryk. 
Kog i 20 min. 
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt. 
Kom champignon i gryden og lad dem snurre med 3-4 min. 
Smag retten til og server den med flûtes, løse ris eller kogte kartofler.