Logo

Gullasch - ungarsk - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 personer. Trykkoger: 20-25 min. - alm.gryde: 1-2 timer.

# Ingredienser

¾-1 kg oksesmåkød, i tern
50 g smør/margarine
2 løg, hakket
1 fed hvidløg, knust
1½ tsk paprika, edelsüss
½ tsk kommen
salt, peber
3 spsk koncentreret tomatpuré 
4 dl bouillon (vand + suppetern)
2½ dl piskefløde/cremefraiche 38 %

* Tilberedning

Brun kødet i fedtstoffet.
Svits løgene med til sidst.
Tilsæt krydderier, tomatpure og bouillon.
Trykkog 20-25 min. - afkøl hurtigt.
Giv retten et opkog med fløde eller cremefraiche, smag evt. til med mere salt og paprika.
Server fx kartoffelmos til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (23 stemmer)
Siden er blevet set 10.022 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her