Logo

Gullasch 2005

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gullasch 2005


# Ingredienser til Gullasch:

600 g skært oksekød i tern
30 g margarine

2 hakkede løg

1 fed knust hvidløg
2 tsk paprika
salt, peber

1 ds flåede tomater
4 dl bouillon

Tilbehør: Kartoffelmos, dampet broccoli og syltede asier eller drueagurker


Tilberedning:

Brun fedtstoffet i en tykbundet gryde.

Svits de hakkede løg kortvarigt og kom kødet i gryden.

Svits videre til kødet er brunt.

Drys hvidløg og paprika over og rør rundt.

Hæld tomater og bouillon ved.

Dæmp varmen og læg låg på gryden.

Småkog retten ca. ¾-1 time for klump og halestykke.

For yderlår og bov er stegetiden 1¼-1½ time.

Spæd evt. lidt mere bouillon til, hvis for meget fordamper.

 

Gullasch 2005

 

Det er en misforståelse at der skal gulerødder i gullasch.




Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?