Logo

Gullasch - ungarsk - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 personer. Trykkoger: 20-25 min. - alm.gryde: 1-2 timer.

# Ingredienser

¾-1 kg oksesmåkød, i tern
50 g smør/margarine
2 løg, hakket
1 fed hvidløg, knust
1½ tsk paprika, edelsüss
½ tsk kommen
salt, peber
3 spsk koncentreret tomatpuré 
4 dl bouillon (vand + suppetern)
2½ dl piskefløde/cremefraiche 38 %

* Tilberedning

Brun kødet i fedtstoffet.
Svits løgene med til sidst.
Tilsæt krydderier, tomatpure og bouillon.
Trykkog 20-25 min. - afkøl hurtigt.
Giv retten et opkog med fløde eller cremefraiche, smag evt. til med mere salt og paprika.
Server fx kartoffelmos til.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (22 stemmer)
Siden er blevet set 5.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksespid med hummus og salatHummus er en cremet og krydret kikærtedip, der er skøn i store wraps med salat og spid med...
• Bøf Stroganoff med cremet kartoffelmosDen lækre Bøf Stroganoff er en sand klassiker, en rigtig efterårs- og vinterret – gerne en...
• Oksekødsalat fra SeattleDer bliver ikke megen rumsteren i køkkenet med denne nemme ret. Det er en mættende varm...
• Kyllingebryst i pebersauce + Tosca-pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!